Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που θα διεξαχθούν από 26 Ιουνίου εως 3 Ιουλίου.

Από το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού, που απευθύνεται σε νέους και νέες με διανοητική αναπηρία, δεν θα μπορούσε να λείψει το βόλεϊ, αφού θα διεξαχθεί και τουρνουά βόλεϊ, αλλά και τουρνουά επίδειξης Beach volley-για πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics.


Το βόλεϊ θα διεξαχθεί από την Κυριακή 26 Ιουνίου εως και την Κυριακή 3 Ιουλίου, στην Κλειστή Αίθουσα "Γ. Κασιμάτης", του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, ενώ το τουρνουά beach volley θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, στο Ολυμπιακό Προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, συμμετέχει και συνεργάζεται με την Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, παρέχοντας αθλητικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των αγώνων αυτών και ήδη, αρκετοί φίλοι του βόλεϊ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή γιορτή. Οσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες, σαν εθελοντές, μπορούν να βρίσκουν τις σχετικές αιτήσεις στην ιστοσελίδα www.athens2011.org .
Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων λήγει την 1η Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου