Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σε Λαμία και Πυλαία το ενδιαφέρον

Με δύο αγώνες συνεχίζεται αύριο η 16η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας η τοπική ομάδα που παλεύει για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας υποδέχεται τον Ολυμπιακό που διεκδικεί την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Στους γηπεδούχους οι Ουίλ Πράις (ίωση και οσφυαλγία), Γιώργος Σφενδυλάκης αν και δεν είναι 100% έτοιμοι θα αγωνιστούν κανονικά με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να σημειώνει: «Είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι όπως το προηγούμενο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού θεωρώ ότι είναι ματς ψυχολογίας. Πρέπει να παίξουμε απελευθερωμένα, χωρίς άγχος κι αν συμβεί αυτό τότε πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι».


Στον Ολυμπιακό ο Ρολάντο Ντεσπέιν επιστρέφει στην αποστολή μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια ιδιαίτερα μετά την ήττα που γνώρισαν από την Κηφισιά. «Ο αγώνας με τη Λαμία είναι εκ των πραγμάτων δύσκολος. Οι αντίπαλοί μας είναι μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα τους είναι επικίνδυνοι. Για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε τη νίκη που θα μας σταθεροποιήσει στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος».


Στο κλειστό του ΠΑΟΚ ο 4ος στη βαθμολογία ΠΑΟΚ υποδέχεται τον 11ο Επίκούρο ISS με τις δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού ο αντίπαλος θα έρθει σαν καμικάζι για να πάρει βαθμούς κι εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες αφού θέλουμε να μείνουμε μέσα στην πρώτη τετράδα», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας (ο οποίος χθες δεν πήγε στην προπόνηση αφού ανέβασε πυρετό) ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Χρήστου Δημητρακόπουλου (λόγω ίωσης).

«Είναι ένα ακόμη ματς στο οποίο ο αντίπαλος έχει τον πρώτο λόγο, όμως πλέον το ζητούμενο για μας δεν είναι απλά οι καλές εμφανίσεις, αλλά η ουσία και οι βαθμοί», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Περσιανλής ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες θα έχει στη διάθεση του και τον Γιάννη Κυριακίδη.


Κυριακή 20/2/2011

ΠΑΟΚ, 19.00, ΠΑΟΚ - Επίκουρος ISS, Γεωργιάδης - Αμασιάδης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης
Λαμίας, 19.00 (Star Κ.Ε.) ΓΣ Λαμία - Ολυμπιακός, Θεμελής - Βαρθαλίτης, παρατηρητής διαιτησίας: Παναγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου