Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Kαταγραφή και τεστ σε επίλεκτα αγόρια, κορίτσια στην Κόρινθο

Μετά και τις τελευταίες μετρήσεις αγοριών και κοριτσιών από τα σωματεία της Πάτρας στις 22 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Απόλλωνα, ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Πελοποννήσου κ. Σταύρος Γεράνιος την επόμενη ημέρα 23/2 επισκέφτηκε την Κόρινθο και πραγματοποίησε συγκέντρωση για καταγραφή και τεστ σε επίλεκτα αγόρια και κορίτσια του νομού Κορινθίας.

Στη συγκεντρωτική συμμετείχαν 45 αγόρια και κορίτσια, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος που δείχνει το ενδιαφέρον και την δυναμική της περιοχής για την ανάπτυξη του βόλεϊ. Ο Π.Ο.Π στο ξεκίνημα της προπόνησης μίλησε στα παιδιά για το πρόγραμμα ανάπτυξης και τους έδωσε οδηγίες για την σωστότερη διεξαγωγή των τεστ .Κλείνοντας η βραδιά συζητήθηκαν με τους προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων της περιοχής θέματα οργάνωσης για την επόμενη φορά που αναμένετε να διεξαχθεί μέσα στο επόμενο 15θήμερο.


Την Πέμπτη 24/2 συνεχίστηκε η περιοδεία στο νομό Ηλείας και στο Εθνικό Γυμναστήριο Πύργου έγινε συγκέντρωση των αθλητών-ριών με την συμμετοχή 15 επίλεκτων αγοριών(1995-96)και κοριτσιών (1996-97), θα συνεχιστεί με συγκεντρωτικές στο Άργος, Σπάρτη και Καλαμάτα για να έχει ο κ. Γεράνιος ολοκληρωμένη εικόνα του υλικού που υπάρχει σε όλη την περιφέρεια και να γίνουν οι επιλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου