Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

αναγνωστης

Από Ira13 
Δε ξέρω τι να κάνω να κλάψω ή να γελάσω?
Ειλικρινά δηλαδή τώρα, περιμένεις να ηρεμήσει ο κόσμος πετώντας του πέτρες;
Όσο τον λιθοβολείς τόσο εξαγριώνεται.

Πραγματικά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και τιμωρούνται, εντός και εκτός εισαγωγικών, πάντα άλλες ομάδες βλέπε Ηρακλή με Άρη περιστατικό ρουμελιώτη, με αποκλεισμό απο κάθε εθνική και ευρωπαική διοργάνωση για ένα κουτάκι μπύρας και το θέατρο του "κυρίου" Ρουμελιώτη, το περιστατικό με τον παοκ και την αεκ στο χαντμπολ, τη στιγμή που οι δικοί σας ξεσαλώνουν σπαζοντας ριμάζοντας τα ίδια σας τα γηπεδα, γήπεδα αλλων, πετώντας παπουτσια κροτίδες φωτοβολίδες, ακόμα και ΜΟΛΟΤΟΦ εντοςαγωντιστικού χώρου και να τιμωρούνται με αστειες ποινές, αν βεβαια τελικά αυτες επιβληθούν.
Και εσύ τώρα λες τι;


Να κάνουμε πρώτοι την άρχη για ποιον λόγο;
Για να μας πηδήξουν περισσότερο;
Μεχρι να βρούμε κάποιους να μας σεβαστούν τι; Να αφήνουμε τις ομάδες που ΠΡΕΠΕΙ να τα παίρνουν όλα και παντού να μας νικάνε σε όλα τα επίπεδα με το έτσι θέλω;
Αν είναι λογική αυτή τότε έπρεπε και επι χούντας να περιμένουμε μέχρι να βρισκόταν κάποιος να μας σεβαστεί και να μη γινόταν ότι έγινε.

Ο κόσμος έχει φτάσει σε τέοια επίπεδα που πλέον κάθε Ολυμπιακός χαίρεται ακομα και να του πει ο ίδιος ο πρόεδρος του ότι το πρωταθλημα είναι στημένο απαντώντας στους επικριτές του ότι και σεις στημένο πήρατε το προηγούμενο αλλά το δικό μου ήταν λιγότερο στημενο.

Ο κόσμος του Ηρακλή θα είναι στην Ορεστιαδα είτε θέλετε, είτε όχι,
και κανείς δεν θα κάνει φασαρίες αν δε προκληθεί! Θα μπει ήρεμα στο γηπεδο θα δει το παιχνίδι, θα φωνάξει για την ομάδα του, και μόλις τελιώσει το παιχνίδι, κερδίσει ή χάσει θα φυγει παλι φωνάζωντας για την ομάδα του μη προκαλώντας το παραμικρό επεισόδιο.
Αν τώρα η αστυνομία ή ο οποιοσδήποτε παρεξηγηθεί απο τα ντεσιμπέλ των φωνών και αρχίσει να πετάει δακρυγόνα κάπου αλλόυ ρίπτεται η ευθήνη.
Και εκεί είναι που πιάνουν δουλειά τα δημοσιογραφικά κεφάλια.
Φασαρίες απο τον Ηρακλή, να τιμωρηθεί ο Ηρακλής πρέπει να σταματήσουν αυτά.
Και τσουπ ο Ηρακλής και ο κάθε Ηρακλής τιμωρία μαμουθ.

Σε αναλόγη περιπτωση πχ Ολυμπιακού ή Παναθηναικού;
Τα λόγια που θα ακουστούν τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές και είναι:
1η μέρα :Πρέπει να σταματήσουν αυτά
2η μέρα: Πρέπει να σταματήσουν αυτά
3η μέρα:Πρέπει να σταματήσουν αυτά
Η υπόθεση φτανει και στην Βουλή και όλοι περιμένουν την απόφαση που θα αποδοσει επιτέλους δικαιοσύνη, και πετάγεται ο υπουργός γεμάτος θάρρος πυγμή και με το βλέμμα της δικαιοσύνης και πετάει την ατάκα: Την επόμενη φορά θα υπάρξουν μεγάλες τιμωρίες.

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν επειδή έτσι συμφέρει.

Ο κόσμος αργα αργά ξυπνάει και μετά κρυφτειτε.
Ηρα κύπελλο πρωταθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου