Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Πηγή: volleynews.gr 
Την αισιοδοξία του πως ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει στον τελικό Κυπέλλου της Ορεστιάδας με την προϋπόθεση πως η του θα παίξει ομαδικά εξέφρασε ο Αντρέι Κράβαρικ με δηλώσεις του στο Volleynews...

Ο έμπειρος κεντρικός αναφέρθηκε στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Πέμπτη στις 18.00 (ΕΤ1) στην Πυλαία. Μάλιστα, στο ίδιο γήπεδο πριν έξι χρόνια ο Ηρακλής έπαιζε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κράβαρικ έχει ιδιαίτερες αναμνήσεις.
«Είναι ένα γήπεδο που μου θυμίζει πολλά αφού έγινε το φάιναλ-4 του Τσάμπιονς το 2005. Ενιωσα τη μεγάλη χαρά που περάσαμε για πρώτη φορά σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την απογοήτευση της απώλειας του τίτλου. Είναι ένα ξεχωριστό γήπεδο που σε δυσκολεύει στο σερβίς γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτά που παίζουμε. Οι ξένοι παίκτες μας χαίρονται να παίζουν αλλά στην πράξη θέλει εξοικείωση».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Μην κρυβόμαστε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν φτάνει να το λέμε. Πρέπει να το αποδεικνύουμε. Τελευταία έχουμε κάνει μια μεγάλη κοιλιά αλλά ελπίζω πως σε αυτό τον αγώνα θα δείξουμε ο καλό μας πρόσωπο».
Που οφείλεται η «κοιλιά» του Ηρακλή;
«Δεν παίζουμε ομαδικά. Οι βασικοί παίκτες κάνουν το κάτι παραπάνω και χαλάει η χημεία στις λεπτομέρειες. Πρέπει να συγχρονιστούμε και να παίξουμε πιο ομαδικά αν θέλουμε να πάμε Ορεστιάδα. Προσωπικά θέλω πολύ».
Είχες πρόβλημα τραυματισμού;
«Ναι, στη μέση. Στον αγώνα με τον Άρη με έπιασε η μέση μου και σήμερα έκανα για πρώτη φορά προπόνηση. Αύριο θα ανεβάσω στροφές για να δω αν θα είμαι 100% έτοιμος να παίξω την Πέμπτη. Αισθάνομαι καλύτερα και πιστεύω πως θα παίξω για να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου