Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ

Δεν μπορώ  να θυμηθώ πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που κάποια αθλητική ενέργεια στην χώρα μας, έγινε συνώνυμη με αθλητική γιορτή και με την ασφάλεια των παικτών και των θεατών!
Το μοντέλο ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ, της προηγούμενης διοίκησης Προσαλίκα, αποτέλεσε τόσο μεγάλη επιτυχία, που η ΕΟΠΕ βραβεύθηκε από την Ε.Ο.Ε.


Και όμως, αυτοί  οι κύριοι που βρίσκονται σήμερα στο  τιμόνι της ΕΟΠΕ, με πρώτους και  καλύτερους τους κ.κ. Μαυρομάτη, Ψαρουδάκη, Μανωλόπουλο, Χατζηπαναγιώτου, αλλά και τους υπόλοιπους, το είχαν καταδικάσει και είχαν στήσει ολόκληρη αντιπολιτευτική τακτική με βάση αυτό, ενάντια στην προηγούμενη διοίκηση.
Με άλλα λόγια, η μικροπολιτική τους, η μικροψυχία τους, η ανευθυνότητά τους, η λασπολογία τους, η ψηφοθηρία τους,  ο λαϊκισμός τους, η σκοπιμότητά τους, η ασχετοσύνη τους, οι προσωπικές επιδιώξεις τους, και ο αυτοσκοπός τους της βίαιης ανάληψης της διοίκησης της Ομοσπονδίας, με ανατροπή της προηγούμενης, ήταν και παραμένουν πιο σημαντικά για αυτούς, από ότι το πραγματικό καλό του βόλεϊ, για το οποίο ακόμα δεν μας έχουν πείσει είτε ότι ενδιαφέρονται, είτε ότι είναι στο ελάχιστο ικανοί να το επιτύχουν!!!
Και τώρα που  η ίδια η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης διοίκησης, ζήτησε επιτακτικά την επανάληψη του μοντέλου, οι κύριοι αυτοί δεν τόλμησαν να αρθρώσουν τα ίδια επιχειρήματα που κραύγαζαν τόσο καιρό, περί υποχρέωσης παρουσίας των οπαδών των ομάδων !!!...
Εάν είχαν  αρχές, θα έπρεπε ή να ζητήσουν συγγνώμη παραδεχόμενοι την έλλειψη κρίσης τους για τα τόσα λάθη που ήδη έχουν κάνει, ή να αντιταχθούν σθεναρά στην ΓΓΑ και το Υπουργείο (όπως έκανε για το ίδιο ακριβώς θέμα ο πραγματικός ηγέτης του μπάσκετ ο κος Βασιλακόπουλος, αρνούμενος την αναβολή και μάλιστα για τον τελικό!) και να αναλάβουν την απόλυτη ευθύνη της διοργάνωσης με τον δικό τους τρόπο!! αντί να καλύπτονται για τυχόν αστοχία ελέγχου της εισόδου, πίσω από την ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας.
Αλλά δεν  υπάρχει ηγεσία στην ΕΟΠΕ, το έχουμε όλοι δει αυτό!
Το γράφουνε επώνυμα οι εφημερίδες, το γράφουνε ανώνυμα τα blogs, το συζητάνε ευρέως αλλά κρυφά τα σωματεία και οι αθλητές!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ 100% Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!
Γιώργος Μελισσουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου