Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Λεώνης: «Μικρό προβάδισμα στον Ηρακλή, αλλά…»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών, Αλέκος Λεώνης, αποτελεί τον πολυνίκη προπονητή του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει πέντε φορές το τρόπαιο, όλες με τον Ηρακλή.


Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, παρά να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη για το… πώς μπορεί να κατακτηθεί το τρόπαιο της Ορεστιάδας: «Σε αυτόν τον τελικό θα δούμε την εμπειρία του Ηρακλή απέναντι στον νεανικό ενθουσιασμό του Ολυμπιακού. Αυτός ο ενθουσιασμός, όμως, είναι που οδηγεί την ομάδα να γίνεται απρόβλεπτη, άλλοτε υπέρ της και άλλοτε εναντίον της. Θεωρητικά, λοιπόν, ο Ηρακλής φαίνεται να έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα ως προς τις πιθανότητες», λέει στο MEDIA GUIDE του τελικού.



- Τεχνικά, υπάρχουν σημεία που γέρνουν την πλάστιγγα;
«Τεχνικά, το συμπέρασμα που βγάζω έχει ως εξής: Ο Ηρακλής έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές πρόβλημα στην υποδοχή του και αυτός είναι ο πρώτος λόγος που τον έχει οδηγήσει στις περισσότερες από τις ήττες που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εάν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός καταφέρει να πιέσει τον Ηρακλή στο αδύνατο σημείο του, τότε μπορεί να γύρει το παιχνίδι υπέρ του. Από την άλλη, ο Ηρακλής έχει έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο πασαδόρο, τον Κώστα Προύσαλη, ο οποίος συνήθως καθοδηγεί την ομάδα του ώριμα και εκεί θα πρέπει να ψάξει ο Ολυμπιακός να βρει αντίδοτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου