Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ντέρμπι «αιωνίων» και αλλαγές ώρας σε Ζηρίνειο, Κατσάνειο

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στην Α1 γυναικών του βόλεϊ απέχει μόλις λίγα 24ωρα, καθώς την Δευτέρα (7/3) στις 17:15 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ γύρου της Β’ φάσης θα αναμετρηθούν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός με τον δεύτερο Ολυμπιακό στο κλειστό του Μετς.

Η διαφορά που χωρίζει τους «αιώνιους» είναι μόλις δύο βαθμοί με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων «στροφών». Η αναμέτρηση που κλέβει το ενδιαφέρον από όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα και ενδεχομένως να κρίνει σε ορισμένο βαθμό τον τίτλο θα μεταδοθεί απευθείας από το ψηφιακό κανάλι σπορ+.


Κατά τα άλλα, η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με το επίσης αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και την ΑΕΚ. Η ομάδα των Μεσογείων θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ενώ από την πλευρά της η «Ένωση» δεν έχει πλέον περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες.


Χρονικά, το πρώτο ματς της 5ης «στροφής» είναι αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και το Ανατόλια με τη γηπεδούχο να μετράει τέσσερις ήττες στην έναρξη της β’ φάσης και τις φιλοξενούμενες μόνο μία νίκη. Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσεις στις 15:00 αντί για τις 16:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.


Στο γκρουπ για τις θέσεις 7-12, δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Πανελλήνιο και την Κερατέα που μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι μαζί με τον Ηρακλή αποτελούν την τριάδα που ξεχωρίζει.


Ο «γηραιός» υποδέχεται το Πειραματικό που κάνει τη δική του προσπάθεια για το κάτι παραπάνω, αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 αντί στις 19:30.


Ο Πανιώνιος έχοντας μια νίκη στη Β' φάση φιλοξενεί την ΕΑ Λάρισας που ακόμα ψάχνει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα και βρίσκεται στην τελευταία θέση.


Όλοι οι αγώνες θα έχουν livescore κάλυψη από το www.volleyball.gr.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Θέσεις 1-6

Σάββατο 5/3/2011
Ζηρινείου,
15:00 Ηρακλής Κηφ. - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Τριανταφύλλου - Κατσούλης)
Μαρκοπούλου, 19:00 Μαρκόπουλο - ΑΕΚ (Κουτσούλας - Παπαδογούλας, Παρ. Μαυρικίδης)

Δευτέρα 7/3/2011
Μετς, 17.15 (Sport+) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Μουλά Λ. - Μουλά Ε., Παρ. Ακαρέπης)


Θέσεις 7-12

Σάββατο 5/3/2011
Νέας Σμύρνης, 17:00 Πανιώνιος - ΕΑ Λαρίσης (Οικονόμου - Τσιμπινός)

Κατσάνειο, 17:00 Ηρακλής Θεσ. - Πειραματικό (Σαρδάνης - Παπαδόπουλος Ι., Παρ. Στεργιόπουλος)
Πανελληνίου, 18:00 Πανελλήνιος - Κερατέα (Μενεσλής - Δευτερίγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου