Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Πάθος και σασπένς σε μια ειρηνική και θαυμάσια ατμόσφαιρα»

Παρουσία του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και πολλών μελών του ΔΣ της ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να αποκλείει τον Παναθηναϊκό και να δίνει ραντεβού στην Ορεστιάδα.

Στις εξέδρες βρέθηκαν μαθητές και αθλητές που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα, με τονΠαναγιώτη Μπιτσαξή να σχολιάζει αμέσως μετά το ματς: «Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα σε μια ειρηνική και θαυμάσια ατμόσφαιρα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε τους οπαδούς των ομάδων χωρίς περιορισμό. Υπήρξε μια μικρή ένταση που ξεπεράστηκε γρήγορα. Τα παιχνίδια Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού είναι ειδικής διαχείρισης και λυπάμαι που το λέω.

Είμαστε στον δρόμο συνεννόησης για να έχουμε ματς φιλίας. Σήμερα ήταν ένα ματς με πάθος, σασπένς, ένταση, ρυθμό και παλμό. Σε κάθε ματς θέλουμε να βλέπουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Όσο δεν γίνεται αυτό η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να παίρνει τα μέτρα της. Αγωνιστικά ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ ισοδύναμων ομάδων που κρίθηκε στον πόντο. Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για την πρόκριση και τον Παναθηναϊκό για την αγωνιστικότητά του. Ήμουν είμαι και θα είμαι φίλος του βόλεϊ και όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Στο μπάσκετ πήραμε μια επιβεβλημένη απόφαση. Τον Μάιο θα έχουμε πολλές αναμετρήσεις των δύο ομάδων και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Σήμερα η ομοσπονδία του βόλεϊ, ο κύριος Μαυρομάτης και τα σωματεία δείχνουν τον δρόμο των ειρηνικών αγώνων και μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της βίας. Συγχαρητήρια σε όλους».

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης σημείωσε: «Η πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα ήταν εξαιρετική και τα συγχαρητήρια πάνε πρώτα στον ίδιον. Εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των ομάδων και όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει σήμερα το παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που το άκουσα πρώτα από το στόμα του κύριου Μπιτσαξή και σας λέω πως στόχος μας δεν είναι να γίνονται αγώνες σε άδεια γήπεδα, αλλά να γίνονται σε γεμάτα με υγιείς και ώριμους φιλάθλους. Σιγά σιγά θα το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου