Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Το ηλεκτρονικό φύλλο στις αναμετρήσεις της Volleyleague

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία ολοένα και περισσότερο επηρεάζει την αθλητική πραγματικότητα και παρά τις δεδομένες δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, η ΕΣΑΠ αποφάσισε και υλοποίησε μία ακόμη σημαντική καινοτομία στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.

Ο λόγος για το Ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνος, το οποίο πλέον έχει ενταχθεί και στην Ελληνική πραγματικότητα, αφού χρησιμοποιείται από εφέτος αποκλειστικά και στο Champions League.

Το Ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνος, το οποίο, από τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, χρησιμοποιείται αποκλειστικά στους αγώνες που διοργανώνει η ΕΣΑΠ, αντικαθιστώντας το σχετικό έντυπο, προσφέρει στην αγώνες της Volleyleague ΟΠΑΠ μεγαλύτερη αξιοπιστία των αγώνων της, καθώς έχει μηδενισθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα λάθους (σε αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν υπήρχαν αρκετές διαμαρτυρίες ομάδων για ‘χαμένους πόντους κ.ο.κ.), ενώ διευκολύνει αφάνταστα το έργο των σημειωτών, διαιτητών κ.λ.π.

Η ΕΣΑΠ προσέφερε σε όλα τα ΤΑΑ τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την λειτουργία του συστήματος (λογισμικό, εκτυπωτές, usb sticks)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου